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giovedì 9 maggio 2013

My Bread

Buonasera a tutte!
La produzione del pane con il lievito 
madre sta continuando, anzi devo dire che 
sta venendo di volta in volta più buono!! 
Nelle immagini qua sotto potete 
vedere l'ultima pagnotta che ho preparato
con una farina contenente, tra l'altro, semi di finocchio:
vi assicuro che è buonissimo!!! 

Good evening to everybody!
My bread's production with yeast base
keeps on, indeed I must say that
it is getting better and better!!
In these pictures you can see
the last loaf that I prepared
with a flour containing fennel seed:
it is very very good!!!



A presto!
See you soon!
Monique

4 commenti:

  1. I have to confess.I did not like any breads until I was young. Yet,I found that breads in your country was sooo delicious when I traveled in Rome 20 years ago, though I had no idea what kind of ingredients were used at the time. Since then I am a seeker for the same taste in Japan. Fortunately,now I have a favorite baker near my house!.
    Have a good day!
    Tomoko

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  2. wow...e allora è questo il pane di cui mi accennavi in risposta al mio post....davvero bello e invitante.....Evviva la cucina casalinga!!!!
    Lilly

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  3. wow, ha un aspetto straordinario!!!!!
    E chissà che profumo! il lievito madre dona al pane un profumo meraviglioso!
    Clelia

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  4. brava brava provetta panettiera!!!!!!
    ciao Graziella

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